Vi söker en samordnare/administratör till våra streetdanskurser

Vi söker en samordnare/administratör till våra streetdanskurser
Ref. nr: RKUS-18-029
Sista ansökan: den 29 november 2018


Om oss
På Åsa folkhögskola bedrivs sedan 15 år en unik streetdansutbildning. Här har under åren motiverade och drivna dansare från hela världen möts för att tillsammans med de bästa danslärarna ta dansen vidare och tillsammans utvecklas både som dansare och som individer. Kurserna delas upp i Five styles – en utbildning i de fem grundstilarna inom streetdansen under ett år – och One style – en ett års specialisering på en av streetstilarna. Tyngdpunkten för undervisningen ligger på att via kunskapen om historien och kulturen hitta och utveckla det egna uttrycket i dansen. Åsa folkhögskola söker nu en samordnare/administratör till danskursverksamheten.Vi söker dig som delar folkbildningens värdegrund och som tillsammans med ansvariga danslärarna vill skapa de bästa förutsättningarna för kursdeltagarnas utveckling och trivsel. Du ansvarar för dansutbildningarnas administrativa grundstruktur och arbetar nära deltagare, lärare och övrig personal på skolan. Du har ett positivt, initiativrikt och engagerat förhållningssätt. Är kreativ och reflekterande och har vana av utvecklingsarbete.  Är ordningsam med erfarenhet av administrativt arbete. Du är lyhörd och tydlig då kommunikationen är ett av de absolut viktigaste uppdragen i tjänsten. Undervisningsspråket på danskurserna är engelska och därför måste du behärska det engelska språket mycket bra.

Dina arbetsuppgifter
Administrativt grundansvar för danskurserna, vilket t.ex. innebär kontakt med nuvarande och framtida deltagare, ansvar för att i samråd med danslärarna lägga scheman och grovplanera danskursverksamheten, kontakt med andra utbildningsanordnare och aktörer inom danskulturen, kontakt med gäster och samarbetspartner, kursutveckling, vikariehantering och deltagarsamtal. Vara en kommunikationslänk mellan skolan, lärare, deltagare och omvärld i olika forum som skolråd, lärarråd, personalmöten, samarbetsmöten och marknadsföringssatsningar. Mentorskap för kursen Five styles. Kontakter med timlärare, gästlärare och föreläsare.

Din kompetens
Vi ser gärna att du är en verksam och aktiv dansare som kan dela med dig av dina erfarenheter till deltagarna men det är inget krav. Du har hög social kompetens och dokumenterat god samarbetsförmåga. God administrativ förmåga och god förmåga att tala och skriv på svenska och engelska.Erfarenhet av utvecklingsarbete och god förmåga att skapa och genomföra samverkansprojekt. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-80% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rektor Jan Jonsson, 0157-695 01 / 070-321 29 75.
Danslärare Matti Pulkkinen, 0157-695 00.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Kom och jobba hos oss på Åsa folkhögskola!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-11-29 - ANSÖK HÄR!
Intervjuer kan komma att ske löpande.Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. 

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Print
Publicerad: nov 14, 2018,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x