X
GO

Nu stänger Martin köket

Nu stänger Martin köket

Från och med måndag den 13 juni tar Åsa Folkhögskolas restaurang paus i lunchserveringen till allmänheten.

Möjligheten att spisa god lunch i folkhögskolans restaurang uppskattas inte bara av personal, kursdeltagare och konferensgäster. Även allmänheten har upptäckt restaurangens goda renommé och fyller gärna magarna i skolans matsal.

Från måndag den 13 juni görs dock en sommarpaus för allmänhetens lunch. Då stänger kökschefen Martin Eriksson och hans personal köket, för att enbart fokusera på maten till sommarens kurser.

Till läsårets sista lunch serverades varmrökt lax alternativt marinerad tofu, potatissallad och parmesancréme samt glass med jordgubbskompott. Vad månne stå på menyn när allmänheten åter är välkommen?

– Oj. Det får jag bestämma vecka 32, kommenterar kökschefen inför sommaruppehållet.

Måndagen den 15 augusti slår restaurangen åter upp dörrarna för allmänheten. Enligt plan kommer lunchen även i höst att serveras måndag–fredag mellan klockan 11.40 och 12.45.

Allmänhetens pris för en lunch på Åsa Folkhögskola är 95 kronor och inkluderar dryck, salladsbuffé, smör och bröd samt efterrätt och kaffe.

Print
Publicerad: jun 10, 2022,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Henrik Wising
Taggar:
Tillbaka