X
GO

Lunchpausen är över!

Åsas kök välkomnar till bords igen efter sommarlovet

Sommarlovet är passerat och ett nytt läsår har rivstartat. Därmed skruvar Åsas kökspersonal upp tempot ett snäpp och serverar åter lunch till allmänheten.

Det är inte bara kursdeltagare och personal som uppskattar skolkökets välrenommerade buffé. Under lunchtimmen brukar matsalen gästas också av ett troget antal stammisar och förbipasserande ur allmänheten.

Under sommaren håller matsalen stängt för allmänhetens lunch. Även kockar behöver ju lite tid för återhämtning och en chans att nicka till i hängmattan.

Nu när sommarlov och semestrar är över är det dock åter till grytorna som gäller. Med höstens kursdeltagare på plats, öppnas också dörrarna för alla andra som vill luncha på Åsa.

Lunchen serveras som tidigare måndag–fredag mellan klockan 11.40 och 12.45. Priset per person är 95 kronor, och inkluderar vegetariskt alternativ till huvudrätten, dryck, salladsbuffé, smör och bröd samt efterrätt och kaffe.

Sålunda: välkommen åter att krubba på Åsa folkhögskola!

Två av Åsas kockar, Martin Eriksson och Robin Persson, är tillbaka i det fejade köket och redo att laga mat också till allmänheten.

Print
Publicerad: jun 11, 2023,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Henrik Wising
Taggar:
Tillbaka