X
GO

Kom och få kläm på massageterapi!

Öppet hus för dig som vill bli diplomerad massageterapeut

Den 28 mars klockan 08.15 öppnar vi dörrarna till Massageterapeutkursen på Åsa folkhögskola. Då hoppas vi få träffa dig!

Lektion i massageterapi

Kursen är en studiemedelsberättigad utbildning på halvtid. Den bedrivs på distans, varvat med praktiska undervisningsträffar på skolan, vilket gör den till en perfekt kurs för dig som inte har möjligheten att studera på heltid.
Massageterapeutkursen följer Branschrådet Svensk Massages, BSM, krav. Den ger dig breda kunskaper i olika massagetekniker, muskellära, undersökningsmetodik och mycket mer, samt möjligheten att ta det nationella provet för att bli certifierad massör.

Kursen är väl etablerad, populär och uppskattad oavsett vilka syften kursdeltagarna har med utbildningen. Kanske vill du satsa på att livnära dig som massageterapeut, eller ha det som extraknäck. Måhända är du verksam som till exempel personlig tränare och vill komplettera dina kunskaper. Eller varför inte gå kursen helt enkelt för att den är kul och lärorik!

Läs mer om Massageterapeutkursen och dess innehåll här.
Via samma länk kan du också ansöka till kursen, senast den 21 april. Undervisningen är gratis med undantag för materialkostnaderna.

Under Öppet hus-dagen den 28 mars ägnar du en heldag åt att vara med i både praktiska och teoretiska övningar. Du provar på att ge – och få! – massage. Självklart träffar du och pratar med våra nuvarande kursdeltagare, och möter vår kurslärare Christer Svensson med chans att ställa frågor.
Passa också på att kolla in skolan och dess vackra omgivningar på den sörmländska landsbygden!

Öppet hus pågår till klockan 15.30. Vill du övernatta före och/eller efter dagen, är det möjligt i mån av plats på skolans internat.
Övernattning till den 28 mars kostar 500 kronor. I priset ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag.

Du anmäler dig till Öppet hus här.

Läs mer om Åsa folkhögskola här, om vårt internat här och se en områdeskarta här.

Varmt välkommen den 28 mars!

Print
Publicerad: feb 15, 2023,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Henrik Wising
Taggar:
Tillbaka