X
GO

Åsa öppnar för både plugg och krubb

Åsa öppnar för både plugg och krubb

Äntligen är det kursstart och nytt läsår på folkhögskolan! Nya och gamla ansikten hälsas varmt välkomna – liksom ni som längtat efter en bit mat …

Förvisso har verksamheten på skolan inte legat helt nere under sommarmånaderna. Här har spelats jazz, sjungits, drejats, skrivits och yogats för fulla muggar på våra kortkurser.

Men nu när den ordinarie verksamheten åter växlar upp, är den slumrande atmosfären ett minne blott. Återigen fylls skolan och internatet med liv, energi och lust till folkbildning.

Och stekos därtill …

Åsas restaurangkök har haft färre gäster att hålla grytorna kokande för under juni, juli och augusti. Lunchserveringen till allmänheten slog igen i samband med skolavslutningen. Nu är det dock fritt fram att åter besöka restaurangen, som håller öppet för allmänheten måndagar–fredagar 11.40–12.45.

Inför skolstarten har kökschefen Martin Eriksson och hans medarbetare komponerat en riktigt smarrig veckomeny. Första dagens lunch, till exempel, går i det indiska kökets tecken.

Vad sägs om Kyckling tikka masala alternativt vegetarisk Linser tikka masala serverat med basmatiris? Lunchrätten toppas med en dessert i form av Melon- och ananassallad med rostad kokos och hallonkesella. Välkommen till bords!

Print
Publicerad: aug 15, 2022,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Henrik Wising
Taggar:
Tillbaka