X
GO

Vi söker lärare till musikkursen

Vi söker lärare till musikkursen

Vi söker lärare till musikkursen

Sista ansökan:  den 12 november 2017

 

Arbetsplats

Vi på Åsa folkhögskola söker en ny medarbetare till vår högskoleförberedande musikkurs vars rötter är sprungna ur den afroamerikanska traditionen. Musikkursens fokus ligger på ensemblespel där vi genomför tre olika genreprojekt per läsår utifrån givna koncept. Varje projekt avslutas med en turné och inspelning i vår studio eller via liveupptagning. Turnéerna planeras och genomförs av våra deltagare under handledning av lärarna. Musikkursen består av fyra ensemblegrupper med sättningen sång, trummor, bas, gitarr, klaviatur och ytterligare ett instrument som exempelvis blås eller slagverk. Deltagarna kan välja att gå ett eller två år hos oss. Musikkursen är eftergymnasial och många av våra deltagare väljer att söka vidare till högre musikutbildningar.Vi söker dig som delar folkbildningens värdegrund och som tillsammans med övriga lärare vill skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagares lärande och utveckling. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra musikkursen och söker ytterligare en kreativ, reflekterande och tänkande kollega för att fortsätta det arbetet med. Du har generellt ett positivt, initiativrikt och engagerat förhållningssätt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Undervisning på huvudinstrument piano, bi-instrument piano, genreensemble, afroamerikansk gehörs- och teoriundervisning, improvisation, jazzensemble samt mentorskap. Arbetsuppgifterna omfattar också verksamhetsplanering i arbetslag. Handledning och feedback under turnéverksamheten motsvarande sex veckor per läsår.

 

Din kompetens

Du är utbildad pianopedagog, teori och gehörslärare vid musikhögskola eller har en motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du är en verksam och aktiv musiker och kan dela med dig av dina arbetslivserfarenheter till deltagarna. Vana vid arrangering och komposition med fördjupad kunskap inom teori och gehör. Väl bevandrad i harmonik med sinne för melodier. Du kan vägleda deltagaren i att nå den kunskap som behövs för att genomföra teori och gehörsprov till musikhögskola. Bekväm med att använda notskrivningsprogram såsom t.ex. Finale eller Sibelius. Du har hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på 30-80% beroende på kompetens.Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas avkontakta kurssamordnare Annelie Strindberg, 0157-695 00.

Kontaktperson för SFHL/LF är Helén Wolter som kan nås på 0157-695 51.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-11-12. Ansök här!

Bifoga löneanspråk med din ansökan.

I samband med anställningsintervju genomförs även en provlektion.

 

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Print
Publicerad: okt 19, 2017,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka