X
GO

Vi söker lärare i Svenska/Svenska som andraspråk

Vi söker lärare i Svenska/Svenska som andraspråk

Vi kan inte lova dig guld men definitivt gröna skogar!
Guldet skapar vi tillsammans genom att få människor att växa med hjälp av kunskap. Åsa folkhögskola i Sköldinge är möjligheternas arbetsplats, den vackra naturen i kombination med vårt folkbildningsuppdrag ger förutsättningar för ett utvecklande arbetsliv.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vår lärarkår med en lärare i svenska/svenska som andraspråk ev. med kombinationen Svenska/engelska. Vi söker dig som delar folkbildningens värdegrund och tillsammans med våra övriga lärare vill skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagares lärande och utveckling.
Arbetet omfattar undervisning på folkhögskola på grundskolenivå/gymnasienivå ämnen utifrån kompetens, samt mentorsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar också verksamhetsplanering i arbetslag och övrigt förekommande lärararbetsuppgifter.

Din kompetens
Du är utbildad lärare med stor förståelse för människor som är i olika skeden i livet. Vi ser gärna att du har folkhögskolelärarexamen eller gymnasielärarexamen och att du har erfarenhet av vuxenstuderande i de undervisande ämnena samt arbetat med läs- och skrivsvårigheter. Du har hög social kompetens, lätt för att samarbeta och är intresserad av ämnesövergripande arbetssätt. Då studier på folkhögskola är en del av Sveriges folkbildande arbete, ser vi gärna sökande med kunskaper om folkbildningens särart samt erfarenheter inom detta. Körkort och tillgång till bil är en merit. Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tidsbegränsad anställning 75 - 100% under vårterminen 2018 (2018-01-08 till 2018-06-08) med ev. möjlighet till förlängning. Uppge ditt löneanspråk i ansökan.

Information om tjänsten lämnas av:
Rektor Jan Jonsson, 0157-695 01.
Kontaktperson för Förbundet Folkhögskollärarna är Helén Wolter som kan nås på 0157-695 51.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-11-26. Ansök här!
Print
Publicerad: nov 2, 2017,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka