X
GO

Vem blir vår nästa kökschef?

Vem blir vår nästa kökschef?

Åsa folkhögskola söker en erfaren och ambitiös kökschef.

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge. Läs mer om vår verksamhet på asa.fhsk.se

Arbetsuppgifter
På Åsa folkhögskola har kökschefen det övergripande ansvaret för kökets verksamhet. Det innebär bland annat att leda och fördela arbetet i köket, ansvara för inköp och planera matsedeln – allt i samråd med övrig kökspersonal. Verksamheten bedrivs sju dagar i veckan och det är i genomsnitt ca 130 gäster per måltid, alltifrån internatdeltagare och kortkursgäster till konferensgäster och drop-in-gäster.

Kompetens
Vi förväntar oss att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från arbetsledande befattning. Som ledare är du prestigelös och har ett genuint intresse för dina medarbetare. Du har förmågan att vara tydlig och kan entusiasmera och skapa delaktighet genom att själv vara med i den dagliga driften och göra alla förekommande arbetsuppgifter. Du tilltalas av att arbeta i en verksamhet med olika typer av gäster och av att vidareutveckla goda traditioner och anpassa dem till de olika gästernas behov.

Du bör ha utbildning inom kök, livsmedel eller kost. Erfarenhet från offentlig verksamhet med upphandlade avtal, lagar och förordningar inom miljö och livsmedel, egenkontroll och kvalitetssäkring är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper. B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Mer information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jan Jonsson, tel. 0157-695 01 eller nuvarande kökschef Mari Stenbäck, tel. 0157-695 06.
För fackliga kontaktpersoner, kontakta Landstinget Sörmlands växel: 0155-24 50 00.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan
Din ansökan, med löneanspråk, vill vi ha senast 22 december. Vi kommer fortlöpande att intervjua sökande vartefter ansökningar kommer in, alltså även innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök här!

Print
Publicerad: dec 5, 2015,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka