X
GO

Sökes: Arbetsledande lokalvårdare

Sökes: Arbetsledande lokalvårdare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad medarbetare som tycker om utmaningar och som i en ledande roll vill vara med och utveckla vårt lokalvårdsarbete. Du är intresserad av utvecklingsarbete, trivs i en ledande roll och har sinne för detaljer. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på ledarskap, flexibilitet, noggrannhet, effektivitet och förmåga att prioritera.

Om oss
Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge. Läs mer om vår verksamhet på asa.fhsk.se

Din kompetens
Vi förväntar oss att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av lokalvård/städning samt erfarenhet av arbetsledande uppdrag. Det är ett plus om du har andra språkkunskaper utöver svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper. Utifrån arbetsplatsens placering på landet mellan Katrineholm och Flen är B-körkort och tillgång till egen bil en stor fördel.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.  

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tidbegränsad anställning t.o.m. 2019-04-30 med möjlighet till förlängning. Omfattning: 75 % - 100 %, schemalagd arbetstid, även helger Tillträde 1 november 2018 eller enligt överenskommelse.
 
Information om tjänsten lämnas av
Rektor Jan Jonsson, 0157-695 01.
Städsamordnare Katrin Salomonsson, 0157-695 27.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Åsa folkhögskola!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Gå direkt till ansökan!

 

Print
Publicerad: sep 21, 2018,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka